Bugun okula gittim ve aci gercekler yuzume bir tokat gibi carpti resmen.Yarindan itibaren donem sonuna kadar hergun okuldayim ve yazinda tamitamina 10 adet sinav evet evet yanlis duymadiniz tam 10 adet birbirinden zor sinav beni bekliyor.Resmen bunalimin esigindeyim suan.Aslinda meslegimi cok seviyorum.Ama bazen acaba yanlis bir bolumdemi yim diye de dusunmeden edemiyorum.Tum dersler o kadar agir ki hangi birine calisacagini sasiriyor insan.Bu 10 sinavdan en az 7 tanesini almak zorundayim tabi onlardan once de 2 tane pratik sinavim var.Onlardan bahsetmek dahi istemiyorum.Aslinda ben cok caliskan bir ogrenci sayilmam ama cok sukur bir kez duydugum seyi bir daha kolay kolay unutmuyorum zaten bu zamana kadarda hep bu sekilde yirttim.Fakat bu kez durum farkli gunlerce evde oturup kendi kendime deli gibi ders calismam gerekiyor.Ayriyetten de okula gidip gelmem gerek.Zaten bu KIS mevsimi beni mahvetmisti bir de bu durum cikti simdi hepten bunalima dogru suruklendigimi hissediyorum.Sizce beyaz atli bir prensin gelip beni operek bu kabustan uyandirma ihtimali yuzde kac?

6 yorum:
yüzde yüz demeyi isterdim :) Allah kolaylik versin i$in baya zormu$ :) $imdiden iyi calismalar dilerim!!
Caprice, hangi bölümdesin merak ettim? 10 ders fazlaymış hepsi zorunlu ders mi bunların yoksa alttan filan da mı alıyorsun?
İlk dönem haftanın 3 günü okuldaydım, pek bi rahat oluyor:) Bakalım bu dönem nasıl olucak benimkisi:)
mıss sensıble,
eczacılık canım bolumum.gecen donem benımde senın gıbıydı haftada 3 gun gıdıyordum okula bu donem mahvoldum resmen :(
chunli beauty,
ama keske olsa dı mı :P
gelecekte ki güzel günleri düşünerek az da olsa rahatlama sağlayabilrsin cnım hayatta yapılan öğrenilen emek verilen hiçbirşey boşa dğeil güç kuvvet gayret diliyorum:)
zorda olsa emegımının karsılıgını alıcaksın emin ol hepimiz bi amaç için ordan oraya savruluyoruz ama güçlü olmamız gerek :) bu ışık sende çok var görebiliorum , azminle bunuda basarırsın;)
amin kizlar :)desteginiz icin cok sagolun.Bugun daha ii gibiyim en azindan soku ustumden atabildim :P
Yorum Gönder